Головна | Реєстрація | Вхід
Чай, кава, мате
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 52
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Варений мате

Такий рецепт приготування мате зручний, якщо мате п'є компанія людей. Смак і аромат напою не будуть настільки яскраво вираженими, як при традиційному способі приготування, але буде досить, щоб здивувати гостей старовинним напоєм. 

 1. У заварник налити 0,5 л води. 

2. Нагріти до 60 ° С. 

3. Додати у воду 25-30 грам сухого мате і перемішати. 

4. Довести до кипіння (але не кип'ятити). 

5. Процідити через сито і розлити по чашках. 

 Варений мате по-парагвайських відрізняється від просто вареного мате тим, що перед приготуванням в каструльці обпалюється цукор і додається разом з апельсиновою цедрою.