Головна | Реєстрація | Вхід
Чай, кава, мате
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 52
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Доппіо


Доппіо (doppio.it) – подвійний еспрессо. Кава еспрессо, приготовлена на подвійній кількості меленої кави і об’ємом в два рази більшим за стандартну порцію еспрессо. Характеризується інтенсивним смаком і ароматом. Італійці додають слово „доппіо” до всіх назв кавово-молочних напоїв, коли хочуть отримати напій в два рази міцніший і в два рази більшої кількості: доппіо рістретто, доппіо лунго, доппіо капучіно.