Головна | Реєстрація | Вхід
Чай, кава, мате
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 52
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Калминський чай "ця"

200-300 г чаю

 3 л води

 2 л вершків 

50 г вершкового масла 

2 чайної ложки солі 

5-6 горошин чорного перцю

 Чай потовкти, залити холодною водою і варити на середньому вогні до закипання, потім зменшити вогонь, варити ще 15-20 хвилин, зняти прутики, які з'явилися на поверхні, влити підігріті вершки, проварити ще l0 хвилин, додати масло, сіль, дати постояти в закритомутому вигляді 10-15 хв, після чого розливати.

Інший варіант приготування

4 столові ложки з верхом калмицького чаю

 2 л молока

 1,5 л води 

100 г вершкового масла

 3 столові ложки ложки пшеничного борошна 

7-8 горошин черного перцю

 2 лаврових листа 

2 чайні ложки солі 

Порядок варіння той же, але сіль додати разом з молоком, потім пасерувати борошно з маслом до світло-жовтого кольору (не допускаючи підгорання) і ввести в чай ​​разом