Головна | Реєстрація | Вхід
Чай, кава, мате
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 52
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Рецепти з каркаде

Для чаю потрібні такі інгредієнти: 

2 чайних ложки каркаде, 

1 стакан води. 

Приготування: 

Залийте окропом листя і дайте настоятися. Каркаде традиційно п'ють без цукру. Холодний напій готується аналогічно, замість окропу вода кімнатної температури. Наполягати слід кілька годин або ніч. Готовий напій можна охолодити в холодильнику. 

 Якщо гібіскус росте у вас в саду або вдома, можна не сушити його пелюстки, а використовувати їх свіжими. У цьому випадку ви не обмежені чаєм і рожевою сіллю, а можете використовувати гібіскус по повній програмі: пелюстки додавати в салати, великі бутони, зібрані вранці, фарширувати і смажити у фритюрі, дрібні бутони маринувати, як каперси. Якщо урожай квітів особливо вдався, можна заморозити їх і всю зиму додавати яскраві фарби в салати і гарніри. 

 Каркаде по-австралійськи

Інгредієнти:

 пелюстки 10 свіжих квітів гібіскуса,

 сік 1 лимона, 

50 г цукру, 

50 мл води,

 імбир за смаком. 

 Приготування: Залийте пелюстки лимонним соком і доведіть до кипіння. З води і цукру приготуйте гарячий сироп, додайте імбир, влийте в сироп сік з пелюстками, доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Видаліть пелюстки і розлийте напій по келихах. Подавайте каркаде по-австралійськи холодним, з льодом.