Головна | Реєстрація | Вхід
Чай, кава, мате
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 52
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Ароматний чай з яблуками і корицею

Якщо проявити трішки фантазії, то звична їжа або напої набувають несподіваного смак. Приклад тому - простий, але дуже оригінальний рецепт яблучного чаю. Смачно і корисно!
Час готування: 5-10 хвилин
Кількість порцій: 4-5 порцій
Інгредієнти:
- 1,5 л води
- 2 ч. ложки, чорного чаю
- 2 великих некислих яблука
- 3 ст.ложки коричневого цукру
- 1 паличка кориці
Приготування:
В емальовану каструлю налий воду, поставити на вогонь. Тим часом, наріж яблука шматочками, середньої товщини. Яблука краще брати тверді, ароматних сортів. Заварний чайник обполосни окропом, насип заварку, додай нарізані яблука. Коли вода в каструлі закипить - додай корицю, цукор і розмішай. Коли цукор повністю розчиниться, поллєш все в заварний чайник (не забудь про корицю). Чай повинен наполягати 5-7 хвилин. Подавай гарячим. Особливо смачно в поєднанні з пісочним печивом.