Головна | Реєстрація | Вхід
Чай, кава, мате
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 52
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Мокко

Приготувати Мокко в домашніх умовах нескладно, особливо якщо під рукою вже є всі необхідні інгредієнти. Отже, що потрібно для приготування кави Мокко?

 - шоколад (можна замінити шоколадним сиропом) 

-збиті вершки 

- незбиране молоко 

- кава Еспресо 

 Незбиране молоко (50 мл) необхідно підігріти в каструлі, але не доводити до кипіння. Коли молоко стане теплим, в нього треба додати шматочки шоколаду (або шоколадний сироп) і трохи кориці. Для більш яскравого смаку можна додати ще й розчинне какао. Тепер можна приступати до приготування кави. Варимо каву Еспресо стандартно і не важливо, у чому: в турці, в френч-пресі або кавоварці. На одну велику порцію (250 мл) кавового напою Мокко знадобиться приблизно 150 мл Еспрессо. Цукор в каві додаємо на власний розсуд і смак.

 У айриш-келих або просто високий скляний стакан наливаємо гарячу каву Еспресо, потім зверху акуратно додаємо наше шоколадне молоко. Завершальний акорд – шапкою збитих густих вершків накриваємо вміст. У келих вставляємо красиву трубочку, вершки посипаємо тертим шоколадом або корицею. Все, найсмачніша кава Мокко готова!