Головна | Реєстрація | Вхід
Чай, кава, мате
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 52
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Мате терере

Цей рецепт приготування мате в основному використовують в Парагваї та Аргентині. Для приготування Терере (Tereré) не обов'язково мати калабас - можна використовувати зручну ємність зразок склянки.

 Мате заварюють холодною водою (3-5 ° С) або фруктовим соком і додається лід - цей вид мате п'ють як прохолодний тонізуючий напій. 

 Терере також можна готувати таким чином: листя мате спочатку заливають холодною водою і дають напою настоятися, поки трава не розм'якшиться, а потім мате заварюють дуже гарячою водою. Парагвайці вважають, що при цьому мате віддає силу, яку при звичайному заварюванні важко з нього «витягнути». У холодну мате часто додають цукор, мед, м'яту, цитрусову цедру, яєчний жовток - все, що завгодно. Враховуючи свої смакові переваги можна експериментувати з ягодами, морсами, фруктами і т.д.