Головна | Реєстрація | Вхід
Чай, кава, мате
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 52
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Кава "Араб"

Приготування: На дно кав'яника насипати чайну кожечку цукру. Поставити кав'яник на вогонь. Коли цукор почне карамелізуватися (при цьому він набуватиме коричневого кольору), влити воду. Довести до кипіння, зняти з вогню, насипати каву (5-7 г на 100 мл) і закип'ятити. Одразу подати до столу. 

Форма подачі, посуд: Подавати в кавових чашках ємністю 50 мл з блюдцем. Цукор подавати окремо.