Головна | Реєстрація | Вхід
Чай, кава, мате
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 52
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Приготування чаю улун

Щоб заварити зелений чай Улун за традиційними звичаями, нам буде потрібно глиняний посуд. 

Беремо глиняний чайник, обполіскуємо окропом, потім засипаємо в нього сухе листя до 1/3 об’єму і заливаємо гарячою водою (температура близько 80 градусів), і практично відразу зливаємо цю рідину, не даючи їй настоятися. Заливаємо вдруге і залишаємо на кілька хвилин. Потім виливаємо в спеціальний глиняний посуд. Все чай готовий, його можна пити з цукром, молоком, вершками.

Деякі Улуни заварюють до 40 разів, але середня норма для цього сорту вважається 10-15 разів. Якісний зелений Улуни з чудовим смаком і багатою колірною гамою. Його неможливо сплутати з іншим чаєм, якщо, звичайно, він правильно заварений. Зелений чай Улун є підбадьорливим напоєм, також він піднімає настрій, освіжає у спекотні дні, втамовує спрагу і зміцнює зубну емаль.