Головна | Реєстрація | Вхід
Чай, кава, мате
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 52
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Чай

Дун Тін Бі Ло Чунь (Смарагдові Спіралі Весни з Дун Тін)

Бі Ло Чунь володіє чотирма досконалостями: кольори, форми, аромату і смаку. Чайні плантації чергуються з фруктовими і просочуються ароматами персикових, грушевих та абрикосових дерев. Бі Ло Чунь збирають ранньою весною на світанку, з 5 до 9 ранку, сортують і перебирають з 9 до 15 годин, а після 15 скручують і підсушують. До ночі чай буває готовий. Бі Ло Чунь ділиться на 7 сортів, і чим він нижчий, тим більше листочки, і менше на них ніжного білястого пуху. Чаїнки скручені в спіралі, а готовий напій має найніжнішим смаком і медовими нотками в ароматі.