Дун Тін Бі Ло Чунь (Смарагдові Спіралі Весни з Дун Тін)

Бі Ло Чунь володіє чотирма досконалостями: кольори, форми, аромату і смаку. Чайні плантації чергуються з фруктовими і просочуються ароматами персикових, грушевих та абрикосових дерев. Бі Ло Чунь збирають ранньою весною на світанку, з 5 до 9 ранку, сортують і перебирають з 9 до 15 годин, а після 15 скручують і підсушують. До ночі чай буває готовий. Бі Ло Чунь ділиться на 7 сортів, і чим він нижчий, тим більше листочки, і менше на них ніжного білястого пуху. Чаїнки скручені в спіралі, а готовий напій має найніжнішим смаком і медовими нотками в ароматі.