Головна | Реєстрація | Вхід
Чай, кава, мате
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 52
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Чай

Ассамський чай

Ассамська чай (Assam Tea) - насичений, з повним багатим смаком, більш темним настоєм і деяким «солодовим» відтінком у смаку. Ассамська чаї терпкіші, ніж даржілінгі, і мають яскравий, майже помаранчевий або червонуватий настій. Чистий, незмішаний ассам досить рідкий; в основному, цей чай використовується в сумішах (Irish Breakfast та подібних «ранкових» чаях). Нілгірі (Nilgiri Tea) - це південноіндійських чай, що нагадує скоріше високоякісний цейлонський, ніж північноіндійскіх. Він може продаватися і як «чистий Нілгірі», але в основному, використовується в купажах або як основа для більш якісних «міксів»..